Höstförberedelser

Nu är bottenvåningens alla innanfönster på plats. Så skönt det är varje år eftersom det tar rätt mycket tid i anspråk att putsa och fixa med samtliga bågar. Det har skett i omgångar detta år. Nu återstår övervåningens fönster.

Uteljuden hörs plötsligt mycket svagare eller inte alls, tillvaron inomhus är ombonad vilket känns bra just nu. Helt annorlunda känsla än i våras då innanfönstren togs bort och världen vidgades.

4 reaktioner till “Höstförberedelser

  1. Jag har letat efter ordet ”dragkorv”. Kom inte på vad man kallade dem. Tack för att du upplyste mig. Så fint det blev med kottarna också. Du är så kreativ och gör så mycket fint. Den där läshörnan ser så inbjudande ut!

    Gillad av 1 person

    1. Visst är dragkorv ett talande ord men det finns fler benämningar. Att använda dem är ett lättsamt sätt att hålla kylan ute, inte bara då man har gammeldags enkelbågar med lösa innerbågar. Vid ytterdörrar/balkongdörrar kan de också göra nytta :-) Flergångsattiraljer är de dessutom. Super!

      Gillad av 1 person

  2. Jag sydde en ”draghund” till ytterdörren i stugan. Tog modell av ett gosedjur och förlängde kroppen till dörrens bredd. Funkar bra.

    Gillad av 1 person

Tyck till om du vill!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.