Salig blandning buketter

Nu ska jag visa en hel massa blombilder som jag tagit under årens lopp. Ännu fler alltså än det tidigare inlägget med mestadels dahlior. Det känns som rätt tillfälle då novemberhöstens dis och mörker ligger över nejden. Snart nog blir det adventstider och då passar sig inte somriga blommiga foton. Det kommer ännu en bloggpost med blombuketter, nån måtta får det vara per gång ;-)

Fotona är i mina ögon en skön blandning av egenodlade buketter, små låga och relativt höga, från vår till höst. Allvarligt talat – jag trodde inte att jag skulle börja odla perenner och annueller när jag flyttade från stan. Det var en nys sida av mig själv.

De enda blommorna som väl inte kan kallas odlade är vitsipporna. Men de växer på tomten och vårdas för att förmera sig. Ibland blir den lilla vitsippsmattan uppäten – kan tro att det är rådjuren som varit i farten då.

7 reaktioner till “Salig blandning buketter

  1. Jag har alltid älskat att plocka blommor och ta in men det är först nu som jag själv har börjat odla lite mer. Men mer ska det förhoppningsvis bli!

    Gillad av 1 person

Tyck till om du vill!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.