Miljonen

Tänka sig att bloggen ”Mitt Universum” i dagarna passerar 1 miljon klick.

Det är inte illa tycker jag som inte är influencer och därför inte tar betalt för att skriva inlägg och inte försöker maximera antalet besökare för att få bättre statistik. Som inte har anställd assistent :-) Som skriver om byggnadsvård och kulturhistoria – inte helt publikfriande ämnen. Och som inte har ett Instagramkonto kopplat till bloggen. Det är något som normalt drar fler besökare till en blogg. Efter att Instagram lanserats 2010 har de flesta byggnadsvårdsbloggare övergått till den appen som gör det snabbare att få ut ett budskap, en tanke. Utöver allt detta är mrs Universum inte heller en ung människa i karriären.

Kul att ni tittar hit, kul att ni hittar hit!

Om att nå ut.
Den antika teatern i Epidauros tar 14 000 åskådare.
Akustiken är fantastisk – om ett mynt släpps på orchestran hörs ljudet ända upp till den högst belägna åskådarplatsen.

14 reaktioner till “Miljonen

  1. Inte illa. Jag minns fortfarande när jag trodde att en influencer var någon som spred ett budskap (där passar du väl i och för sig in) och hur besviken jag blev när jag fattade att det handlade om marknadsföring.

    Gillad av 1 person

    1. Det där med influerande är ju något nytt som kommit med de sociala mediernas framväxt. Inte konstigt att inte genast förstå vad det innebär att vara påverkande influencer. Källkritik är viktigare än någonsin numera… Jag har fått många mejl genom åren där företag önskat samarbete

      Gilla

    1. Tack Mira! Jag önskar dig glädje med ditt beslut att på ditt sätt ”lämna ekotthjulet” som jag läser om på din blogg. Som är fantastiskt folkbildande inom arkitektur och kultur!

      Gilla

  2. På din blogg finns lugnet och eftertänksamheten. Tankar som tänkts en stund längre. Det uppskattar jag!

    Gillad av 1 person

  3. Grattis! Det är ett nöje att bidra till klickandet här. Kan bara instämma i ovanstående kommentarer!

    Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.