7 reaktioner till “Marsljus

 1. Ljuset i mars drabbar oss väldigt olika, , du sjunger en lovsång och jag drar för gardinen för att slippa se dammkornens långa skuggor på de plötsligt belysta ytorna i köket. Det är klart att jag är glad för att marssolens med sin vinkel löser upp sjöarnas isat och ger oss vår, men de långa skuggorna i köket besvärar..

  Gillad av 1 person

  1. Jo, det är ett hårt ljus när solen återvänder. Kör jag bil blir det med solbrillorna på. Och i arbetshuset/ateljén kom träjalusin upp igår, varje vår och höst gör den tjänst ett par månader. Det är även svårt att fotografera då kontrasterna mellan ljus och skugga blir så stora utomhus när solen lyser. Men i det stora hela blir jag glad av att ljuset återvänder – varje årstid har sin tjusning och jag vill inte avvara någon av dem.

   Gilla

 2. Det är en underbar tid och just nu har vi tur igen med sol på snö, vårvinter. Väntar man till eftermiddagen med att fotografera ute så funkar det. Jättehärlig fotoserie som du visar, full av glädje och med ljus och skuggor.

  Gillad av 1 person

 3. Fina bilder på det återvändande ljuset! Jag älskar den här tiden och njuter av varje ljus stund. Att kunna gå ute och jobba ända framåt sex-tiden är härligt. Och bättre blir det! Att det plötsligt syns hur smutsiga mina fönster är och allt damm kommer fram kan jag leva med.😂

  Gillad av 1 person

 4. Så trevliga bilder i solbelysta miljöer. Visst är det underbart med det skarpa ljuset. Jag var tvungen fälla ner en markis i morse. Solen avslöjade för mycket inne som varit dolt i mörker.

  Gillad av 1 person

Tyck till om du vill!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.