Mitt Universum

Byggnadsvård med kulturhistoria.

Majblomman

3 kommentarer

Titta vilken majblomma som är 2021 års variant. Den häftigaste i Majblommans 114-åriga historia. Den säljs som digital blomma eller som unikt objekt via majblommans hemsida.

I år kommer istället 2020 års fysiska majblomma att säljas i webshopar på Majblommans hemsida, pandemin satte tråkigt nog stopp för direktförsäljning föregående år. Så klart jag vill köpa majblomman, pengarna går till barn i utsatta situationer.

Författare: MrsUniversum

Mrs Universum lever nu, blickar bakåt, tänker framåt. Tycker inte nödvändigtvis att allt nytt är bra. Tycker inte heller att allt gammalt måste vara bäst :-)

3 tankar om “Majblomman

 1. Wow så fin den ”vilda” blomman är! Så synd att den är en så begränsad upplaga (kommer att bli en raritet bland samlare).
  Jag har köpt den rosa-röda via en kompis dotters webshop. Så fint att Majblomman har ordnat ett sätt för barnen att själva sälja blommor utan fysiska möten men tror kanske att det är lite svårare att nå ut den vägen.

  Gillad av 1 person

  • Ja, det kan vara svårare att sälja via webshop. Men redan tidigare var det ganska svårt att träffa på majblommesäljare – det var nästan så man fick leta upp dem själv.
   Jag har också köpt via nätet men var sent ute så till Valborgsmässoafton (idag) har jag inte fått någon att ha på jackan. Men jag väntar på brev…

   Gilla

 2. Tack för tipset att Majblomman finns att köpa via nätet!

  Gilla

Tyck till om du vill!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.