Mitt Universum

Byggnadsvård med kulturhistoria.

Längtan

3 kommentarer

Jag fotar så lite just nu, mest för att det är så mörkt och grått. Så jag plockar fram en bild från i somras – en bukett ängsblommor. Kanske piggar den upp någon fler än jag. Ändå är jag ingen människa som längtar till sommaren – alla årstider brukar vara ok. Men nu väntar jag på ljuset – och helst också snön.

Författare: MrsUniversum

Mrs Universum lever nu, blickar bakåt, tänker framåt. Tycker inte nödvändigtvis att allt nytt är bra. Tycker inte heller att allt gammalt måste vara bäst :-)

3 tankar om “Längtan

 1. Ja inte blir det många bilder fotade dessa veckor. Gamla bilder i mappar på datorn får nytt liv igen, som du kanske ser på min sida. :-)
  Jag tycker som du att alla årstider har sin tjusning.

  Gillad av 1 person

  • Ah Tony, du har en fotoblogg och jag tycker om dina tankar kring bilderna. Och den digitala världen.
   Min blogg har jag försökt hålla ajour med vad som händer i mitt lilla Universum., alltså relativt nytagna bilder inom ett begränsat geografiskt område. Nu när de stora åtgärderna i huset är överstökade har jag blivit lite tveksam till vad bloggen innebär för mej, vad ska jag ha den till… Och går det dessutom inte att fota pga dis, dimma, regn så blir frågan än mer akut ;-)
   Plus att jag i ett större sammanhang undrar hur vårt lands träbyggnadskultur ska klara av ständig fukt och plusgrader under vintern.

   Gilla

   • Jag kan tycka att bilder runt ett hus eller en gård med naturen runt den är trevligt att kolla på. Bilder i det lilla så att säga, detaljer, jobbet att sköta huset eller gården, vardagssysslor, o.s.v.

    https://kulturinatur.blogspot.com är min huvudblogg där blir det bilder från mina bilutflykter, streetphoto, gamla neonskyltar, mackar, motell, vanliga byggnader och annat som jag gillar att fota. Ganska mycket att kolla igenom, det finns taggar längst ned på sidan som sorterar inläggen.

    Gilla

Tyck till om du vill!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.