Mitt Universum

Byggnadsvård med kulturhistoria.

Dagsläget

6 kommentarer

Handdukar av hellinne.

Det här fotot tycker jag mycket om. Tricolorens färger i form av tre handdukar som hänger i köket – en röd handduk, en tunn glashandduk och en handduk som mest är prydnad eftersom den, förutom tryckta blå ränder, har en fint personligt monogram med Halvans och min symbol i tunt broderigarn (syns inte på fotot). Alla är vävda i hellinne.

Jag hade bestämt mig för att sluta blogga nu när husets samtliga rum är klara – för vad finns det då att blogga om? Det är också därför som besvärande wordpress-reklam återkommit på sidan. Jag beslöt mig för att inte betala för att få bort den då jag ändå skulle upphöra med bloggandet.

Det är inte inspirationen som tryter utan reella byggnadsvårdshändelser att skriva om. Visserligen har jag haft många ”utfyllnadsinlägg” tidigare eftersom byggnadsvården här har fått ta tid – men att enbart ha ”utfyllnadsinlägg” – som det här – lockar mig inte i längden. Men som ni märker kan jag inte hålla mig härifrån helt och hållet. Varthän det bär vet nog ingen.

Författare: MrsUniversum

Mrs Universum lever nu, blickar bakåt, tänker framåt.

6 tankar om “Dagsläget

  1. Ett farväl i så fall och ha det gott i fortsättningen!

    Gillad av 1 person

  2. Vi på den här sidan är glada för att du finns kvar! Du har alltid något intressant och tänkvärt att skriva om så även om det inte är byggnadsvård hoppas jag att du fortsätter ett tag till.

    Gilla

  3. Jeg synes du fortsatt har spennende ting å skrive om, og om du skulle finne på å fjerne bloggen blir det krise her. En av få som jeg bruker som ”oppslagsverk”. Masse spennende jeg stadig leser på nytt. Takk for flere år med god lesing. (Siden du har byttet til ”gratisblogg” så håper jeg det betyr at du har tenkt å ha bloggen tilgjengelig.)

    Gilla

Tyck till om du vill!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.