”Lådan”





Här i annexets plywoodlåda har Halvan sin hemmaarbetsplats. Ett trevligt litet rum med stort fönster mot nordost och åmynningen samt ett högt sittande dito i burspråk mot sydost. Inredningen är både splitterny och gammalt arvegods. Den ställbara vajerbelysningen med LED-lampor ger perfekt ljus, både i styrka och ljusfärg. Äldre armaturer/lampor kompletterar. Den röda svängbara och gungande kontorsstolen har han fått låna av mig som haft den sedan jag flyttade hemifrån som tonåring :-)  Jodå, jag är rätt förtjust i rummet själv och skulle gärna sitta där och arbeta emellanåt.

Och om Halvan ledsnar på furuplywood tapetserar vi fondväggen. Gärna med sjökort i maxiformat.

2 reaktioner till “”Lådan”

  1. Häftigt litet rum. Plywood är faktiskt ett ganska roligt material. Hade tänkt bygga en sänggavel till sängen i lilla huset i Plywood. Men det är inte så lätt att få tag i fina skivor utan att beställa dem tydligen och den tiden hade jag inte.

    Gillad av 1 person

  2. Kvistfri plywood av god kvalité ska beställas i förväg åtminstone om man behöver den mängd som gick åt till annexet här i Universumet. Men med framförhållning och planering var det inget problem.
    Plywood är på gång igen märker jag.

    Gilla

Kommentarer är stängda.