Mitt Universum

Byggnadsvård med kulturhistoria.

Harmoni

4 kommentarer

evig-snacka
Skapelser med gyllene snittets proportioner betraktas allt sedan antiken som behagliga för ögat. Den här snäckans eviga spiral påminner mig om det.

 

 

 

Författare: MrsUniversum

Mrs Universum lever nu, blickar bakåt, tänker framåt. Tycker inte nödvändigtvis att allt nytt är bra. Tycker inte heller att allt gammalt måste vara bäst :-)

4 tankar om “Harmoni

 1. Jag har en fråga till dig som kan gamla hus. Ett kök från 30-talet som står i ett söndermöglat hus, går det över huvud taget att rädda?

  Gilla

  • Ord är så relativa, vad menas med söndermöglat? Ett kök kan gå att rädda, det är svårare med leverpastej. Nå, skämt åsido, utan att veta eller se mer är rådgivning vansklig men jag kan mycket väl tro att det går att få ordning på köket.

   Gilla

 2. Söndermöglat är när väggar och tak är fulla av fukt, huset utdömt och skall rivas pronto. Det regnar in genom takkupor som fallit ihop och kommer ut genom taket under. Det är stor tragik, och mögel är verkligen hälsovådligt. Stort tack i alla fall.

  Gilla

  • Ett 30-talskök brukar inte ha stor mängd fast inredning. Bänkskåp, utslagsvask, vedspis, hyllplan. Den fasta inredningen bör kunna demonteras och återanvändas.

   Gilla

Tyck till om du vill!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.