Klassiskt badkar

Jo men, det var ett badkar som hämtades hit till gården igår.  Mer är det inte. Ett badkar i 3,5 mm emaljerad stålplåt. Det känns rejält. Kaldewei Classic duo med Comfort level.
atn1024_Classic Duo upp
Det badkar jag redan långt tillbaka bestämde till Universumet ser ut som ovan. Ett inbyggnadsbadkar utan jetstrålar hit och dit. Ett badkar att ta det lugnare i, att läsa lyrik i, att ta ett elementärt bad i eller kanske tvätta en trasmatta ;-) 30 års garanti utlovas! Badkaret från Kaldewei är formgivet av Sottsass Associati upptäckte jag när jag väl bestämt fabrikat och form. Kul med ett arkitektdesignat badkar här på bondgården. Ettore Sottsass var stor då jag läste arkitektur, som grundare av postmodernistiska Memphisgruppen som ville något helt annat än funktionalismens design. Jag som egentligen föredrar Bauhaus om man säger så. Men som tur är är detta badkar verkligen härligt osmyckat. Jag vill också nämna att återförsäljaren Langenfeld har varit mycket tillmötesgående.

Och, titta vilken reklamfilm med badkarets ingående material som tema, haha…
http://www.youtube.com/watch?v=yXRCVbuKjtY

4 reaktioner till “Klassiskt badkar

  1. Ja, det var en reklamfilm som heter duga det. Fast inte var det mycket badkar i den inte :). Du får en bra kant på ditt badkar. Att ställa saker på. Ville också haft ett långt badkar, men det fick ju inte plats här. Men nu närjag har det jag har måste jag säga att jag är mycket nöjd.

    Gilla

    1. Asta, jag har tittat rejält på ditt badkar och tycker om det. Har prövat att bada i sittbadkar och det var minst lika komfortabelt som ett liggbadkar. När ett kar troligen ska in i mitt föräldrahem funderar jag på just ett sittbadkar. Så det så!

      Gilla

    1. Det ska bli härligt med första badet – känner mig som ett litet plaskande barn i sinnet – men det dröjer lite än :-) Trevlig helg!

      Gilla

Kommentarer är stängda.