Mitt Universum

Byggnadsvård med kulturhistoria.

Vilken sommarvärme och den fortsätter…

2 kommentarer

varmt
Semestern har varit fantastisk med värmebölja av guds nåde.  Bortavaron från Universumet har varit fylld av intryck, träffar och frivilligt jobb. De varmaste dagarna gick det dock inte att göra mycket mer än dricka mycket och svalka sig på olika sätt. Vi lämnade vår gård i oklanderligt skick :-) då det gäller gräsytorna som slagits och klippts korta.
torrt
Då vi kom åter var de lika kortklippta, bara lite mer brända. Det tycker jag är underbart för då behöver vi inte börja med att klippa böljande gräsytor utan kan ägna tiden åt annat. Köksland och perennträdgård har jag dock haft hjälp med att vattna under bortavaron, vilket jag är oerhört tacksam över. För där grönskar det! Och semestern fortgår.

Detta var ett annat år i juni. Juni är de saliga ängdernas månad. Nu är mognande och gulnande skördemånad. Jag gillar verkligen vår natur och våra årstider, jepp…

.

 

Författare: MrsUniversum

Mrs Universum lever nu, blickar bakåt, tänker framåt. Tycker inte nödvändigtvis att allt nytt är bra. Tycker inte heller att allt gammalt måste vara bäst :-)

2 tankar om “Vilken sommarvärme och den fortsätter…

 1. Här har vi fått lite svalare väder nu. Alldeles lagom väder egentligen. Även om vi njöt av värmen också. Nu har jag inspirerats av dig och gjort lite gardin”tofsar”.

  Gilla

  • Ja det har varit och är verkligen varmt sedan en napp månad tillbaka. Jag klagar inte för det var kallt och regnigt innan, nästa frysgrader vid midsommar :-O
   Kul med gardintofsarna – kanske orkar jag börja när värmen ”mojnat”. Men först måste jag köpa rätt sorts tråd, garn.

   Gilla

Tyck till om du vill!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.