Mitt Universum

Byggnadsvård med kulturhistoria.

Så här kan det vara

3 kommentarer

Byggnadsvårdsåret som gick här i Universumet var i huvudsak lugnt. Fönstren på husets norrgavel målades klara med linoljefärg, ena magasinsgaveln fick översyn och målades lika som tidigare men det för mej intressantaste var att den skyddade perennträdgården, giardino segredo, blev klar och lökplanterad. Det var skönt med ett viloår för aktiviteterna med husen här. 2014 planerar vi något större arbetsinsats med att färdigställa uthuset invändigt (som numera kallas annexet)  och kanske hinner vi påbörja kammaren. Lyckas vi fullfölja planerna är vi att gratulera.  Om inte kommer det fler år :-) Jag har i över ett decennium nu sagt till besökande kompisar och bekanta att det och det ska göras sen är vi färdiga. Men dit kommer vi aldrig, hela tiden finns något att göra om man äger ett eller flera gamla hus. Det har jag insett. Och för tillfället hänger det på mej som ska tänka ut och rita detaljer och materialmöten för annexets del innan vi kan avancera framåt.

Våran sötnos till katt har det varmt, lugnt, rofyllt, bekymmersfritt. Riktigt så chillar inte MrsUniversum för jämnan men strävar att ha det så emellanåt. Julen har varit precis så lugn.
.

Författare: MrsUniversum

Mrs Universum lever nu, blickar bakåt, tänker framåt. Tycker inte nödvändigtvis att allt nytt är bra. Tycker inte heller att allt gammalt måste vara bäst :-)

3 thoughts on “Så här kan det vara

 1. Verkar som att er katt verkligen har förstått hur livet ska levas! Om jag ska återfödas skulle en katt vara ett bra alternativ!

  Gilla

 2. Livet som katt är nog inte så dumt! I alla fall om man har ett gott hem.

  Gilla

 3. Att kunna koppla av helt ohämmat när som helst måste vara ganska härligt.
  Och att röra sig mellan kyla och värme på det sätt en katt gör kommer jag aldrig att klara av. Katten i sig inger lugn tycker jag.

  Gilla

Tyck till om du vill!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.