Mitt Universum

Byggnadsvård med kulturhistoria.

Paus

2 kommentarer

Vi har haft en liten paus i sysslorna här på gården.

Normalt är sysslor att skrota runt här hemma och dona och fixa. Men nu har vi donat och fixat riktigt ordentligt på annat håll och återvänder snart till Universumet fyllda med upplevelser. Att ha semester betyder för oss numera för allt i världen inte att ligga på standen dagarna i ända. Vi sköter vår andra fastighet så gott det går. Det är bland annat därför segelbåten ligger på land.

Undrar om tornseglarna är kvar då vi återvänder? Mörka och varma augustikvällar med intensivt spelande syrsor väntar oss. Det känns lite sydländskt i förhållande till tillvaron i norra Sverige. Så underbart vi har som kan uppleva och jämföra livet i olika delar i vårt härliga land…


.
.

Författare: MrsUniversum

Mrs Universum lever nu, blickar bakåt, tänker framåt. Tycker inte nödvändigtvis att allt nytt är bra. Tycker inte heller att allt gammalt måste vara bäst :-)

2 tankar om “Paus

  1. Hej! Jag försöker klura ut vad du just skrev och kommer fram till att du kanske har en stuga i norra Sverige, eller så är det ett sommarhus ännu mera söderut…låter skönt med semester vilket som.

    Gilla

  2. Maria – kanske blev det lite kort och oförståeligt. Jag/vi reser emellanåt norrut till ett annat hus längs norrlandskusten. Lagård och bostadshus finns även här, samt grannar och släkt. Men så långt upp som till dina hemtrakter ligger det inte.

    Gilla

Tyck till om du vill!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.