Utmärkelse

Jag har fått en award från Norrfrid. Hon, den för mej okända som finns vid nipornas stad och som bloggat sen i augusti, har skickat en utmärkelse till mej. Gissa om jag blev häpen och glad!!!

I en framtid ”kan hon se sej själv som gammal gumma bland en fårskock, ett par grisar, en häst och en ko, skötandes sitt köksland….självhushåll som man hade förr i tiden.” Åh, vad jag blir förtjust över en sån bekantskap…

Så återstår för mej att skicka utmärkelsen vidare till 7 bloggare. Inte är det lätt inte!!! Jag läser flera bloggar som är marknadsföring för varor och produkter, byggnadsvårdsmaterial till exempel. Blogger-bloggar med reklam läser jag också fast jag tycker det ger en liten fadd smak i ögonen. Jag tar med den typen av bloggar också. Ingen inbördes rankning.

jag blommar Jag blir alltid GLAD av att hälsa på här! Färgstarkt! Fantasifullt!! Inspirerande!!!

Litet torp  Lotten skriver ofta korta, kärnfulla inlägg med förtydligande bild. En blogg som allmänbildar i byggnadsvård och det handlar inte endast om torpet i sig utan även om omgivningarna. Hoppas den når ut till fler än redan ”frälsta”.

Lundagård En blogg som är välbesökt av fler än mej och väldigt vacker. Hela familjen flyttar ett stort timmerhus i Österbotten och inreder begagnat vackert.

Man tänker sitt  Den här bloggen hittade jag till i veckan, till det inlägg jag länkat till. Har inte alls hunnit läsa bloggen som helhet men det jag sett är härligt personligt, sarkastisk och obstinat. Inte bara streamline – vågar vägra vitt.

Nergårn Effy har många härliga bloggar, ett riktigt proffs. Nergårn är sommartillhållet i Småland.  Ser ut att ha ett avstressande förhållande till alla eventuella ”måsten”.

Torpet Berget  Stina & Micke beskriver med glimten i ögat om sina förhållanden till sitt fritishus i förändring.

Ting och tankar Arkeolog med intressant, sakligt vetenskaplig arkeologisk blogg.  Ibland tittar jag även in till  Att vara ständig. Men det får de här två bloggarna aldrig veta.


Joooo, så ska man berätta 7 saker om sig själv.  Sån´t som ni kanske inte vet redan. Ska det va så svårt?!

 • Mitt namn på ett annat språk ser ni på översta bilden
 • Har två bondgårdar att vårda
 • Gillar mörker
 • Älskar skumsockerbitar
 • Arbetar professionellt med gamla hus
 • Tycker om att sitta i arkiv och bibliotek
 • Kör gärna bil på krokiga grusvägar

That´s a little bit of me!

12 reaktioner till “Utmärkelse

 1. Grattis till awarden!
  Nää, in’t ä de orda jamsk in’t! :)
  De orden har jag hittat på, det har helt enkelt fallit sig så..

  Gilla

 2. Hej!
  TACK! Så fint du skriver om min blogg – gör mig glad!
  Dock är jag dålig på att skicka vidare, inte för att jag vill vara otacksam eller så…har bara blivit så
  att jag skickat vidare många gånger tidigare och nu orkar jag inte. Men jag blir ändå GLAD för att någon vill ge åt mig! Grattis till din award – tycker att du skriver roliga 7 saker om dig själv. De gör mig nyfiken på att veta mer om dig. Jag ska läsa mera här på din blogg nu.

  Gilla

 3. Hej du!
  Kul att du antog utmaningen! Klart du vågar berätta till de nominerade om utmärkelsen – jag menar jag vågade ju rycka i dej som jag anser vara en av de mer ”sakliga och seriösa” bloggarna…
  Måste kolla in dina nomineringar nu…

  Gilla

 4. Nu vet jag! ^_^
  Tack så mycket för berömmet och det är säkert förtjänat – jättefin blogg du har här. Ska titta in lite mer i framtiden.

  Gilla

 5. Men hur gick detta till? Återkopplingssystem inom wordpress??? Tankar och Ting- Åsa – hur som helst är din blogg väldigt läsvärd. Allt beröm till dej!

  Gilla

 6. Ditt inlägg ”pingas” och Twingly var en av pingtjänsterna som snappade upp detta. Jag har en widget som visar vilka som länkar till min blogg i egna blogginlägg (kolla ruta i vänstermarginalen). Gör detta dels för att jag är nyfiken på vad de som länkar till mig säger, dels för att jag hoppas att kunna hjälpa över lite trafik till dem som är snälla och förbättrar min status genom att länka till mig. :-)

  Gilla

  1. Ahh, bloggvärlden och internet är ju fantastisk (och lite farlig om man inte känner till alla möjligheter och kringelkrokar).

   Gilla

 7. TACK så mycket för awarden! Så glad jag blev! Är dålig på att skicka vidare, men tack igen!
  Att köra runt på grusvägar är underbart, att överhuvudtaget vistas på en grusväg är livslyxigt :-)
  Ha så sköna höstdagar!

  Gilla

Kommentarer är stängda.